miercuri, 13 mai 2020

FABRICA DE 'BUSOLE' SI DE 'CONSTIINTE RECALIBRATE' MARCA INREGISTRATA WACHTOWER/JW.ORG SE RECOMANDA SINGURA:

ALEGE FABRICA DE 'BUSOLE' SI DE 'CONSTIINTE RECALIBRATE' MARCA INREGISTRATA WACHTOWER/JW.ORG:
Jw.org doreste s-a 'recalibreze' in continuare constiintele membrilor sai, desi a gresit o multime de reguli si doctrine:
Să examinăCORECTA, CONSTIINTA TREBUIE REGLATA, SAU CALIBRATA". CAND NU ESTE INSTRUITA CORECT, Conștiința Nu Ne Avertizează împotriva răului. 1 Tim. 4:1, 2 ---- Ea chiar ne-ar putea convinge că „RAUL ESTE BINE. w18.06 16 ¶1-3
COMENTARIUL PAGINII NOASTRE: Ati ghicit din prima! Unde bate Jw.org? Ai o constiinta? Este bine sa o dai la instruire, da, sa o dai pe mana ei ca s-a functioneze corect! Ai neaparat nevoie de o busola foarte buna care s-a ne ghideze corect. Cum o calibreaza Wachtower?
Este o mare specialista: a ghidat constiinta Studentilor in Biblile pana in 1919, apoi a inceput recalibrarea dupa noile concepte de la Brooklin pana in anul 1931, an cheie!

Atunci constiinta a facut iarasi febra cand un grup de 5.000 de Studenti ai Bibiei s-au trezit cu o "constiinta noua" si cu un Nume Nou! Vechea constiinta de studenti ai bibliei le-a fost recalibrata, deoarece 'unchiu Sam' a dat cu oistea in gard rau de tot! Da, din anul 1931, studentii s-au trezit peste noapte ca sunt "Martori ai lui Iehova"!

Ce conteaza ca discipolii lui Iisus nu au purtat in secolul intai, acest nume! L-au gasit in Vechul Testament din care de atunci calibreaza milioane de constiinte dupa "chipul si asemanarea" sa doctrinala, ideologica! Au aranjat TOATE constintele si apoi iar cu oistea in gardul crestinismului fals!
Din 1935 au inceput s-a calibreze constiintele dupa propria lor apostazie: botezul crestin si speranta la viata cereasca au fost inlocuite cu botezul pentru organizatie si speranta de a trai vesnic pe Pamant, apoi a inceput s-a stranga cu zel -- "O Turma Mare", ai carui membrii nu se mai impartasesc din embleme la Cina Comemorativa, ci doar asista pasiv la desfasurarea ei intr-o forma TOTAL nebiblica!
A calibrat constiintele sustinand doctrina ca in anul 1935 s-a incheiat chemarea cereasca si este valabila numai ce-a pamanteasca! Unde scrie in Biblie ca discipolii crestini au o speranta pamanteasca? NICAIERI! Doar in doctrina pe care a elaborat-o Organizatia ca sa "regleze constiintele"!
Apoi, ce sa vezi? Incepand din anul 1995 Wachtower a trecut iar la recalibrat constiintele membrilor sai la o suta opt zeci de grade! Oile de capre se aleg de catre Isus in timpul necazului cel mare si tot atunci si alegerea "scalvului fidel"! Wezi w15/10 1995. In 2007 a constatat ca chemarea cereasca nu s-a sfarsit in anul 1935, ci continua si astazi! Asa ca a "modificat iar constiintele" conform schimbarii de doctrina! Si tot asa EA a modificat alte si alte doctrine care trebuiau abandonate urgent!
Printre ultimile, in 2012 a schimbat iar "intelegerea despre 'identitatea sclavului fidel' spunand ca este Corpul de Guvernare! Asta a insemnat "O NOUA RECALIBRARE" A CONSTIINTELOR MEMBRILOR SAI!
Vrei nu vrei, trebuie sa-l accepti pe 'noul sclav fidel" exact asa cum l-a fabricat doamna Wachtower/Jw.org si sa-ti recalibrezi iar constiinta! Dragi frati, aveti nevoie de alte "recalibrari" oferite de organizatie ca sa "aveti o busola noua" care s-a va arate 'directia corecta', asa cum v-a recomandat Jw.org in textul de zi de astazi?
Va rugam sa renuntati TOTAL la "Constiinele Pervertite" oferite de Jw.org,da, la busolele sale defecte! Treceti direct la Biblie unde veti gasi o corecta "calibrare a constiintelor" voastre pentru vesnicie si nu pentru un cincinal asa cum le ofera Wachtower/Jw.org clientilor ei bolnavi de fidelitate!
DACA NU RENUNTATI la 'calibrarile' lor, VETI DA MEREU CU OISTEA IN GARD, DEOARECE ORGANIZATIA NU NE ARATA NICIODATA 'DIRECTIA CORECTA', PENTRUCA EA BAJBAIE PRIN INTUNERICUL SPIRITUAL AL LUMII LUI SATAN.
Daca cititi si analizati cu atentie toate incercarile ei de a da explicatii spirituale care

au esuat, puteti trage concluzia CA ATUNCI CAND NU ESTE INSTRUITA CORECT Conștiința Nu Ne Avertizează împotriva răului. 1 Tim. 4:1, 2 Ea chiar ne-ar putea convinge că „RAUL ESTE BINE". w18.06 16 ¶1-3

Da, de nenumarate ori Jw.org ne-a modificat constiinta ca sa ne convinga ca "raul este bine", iar binele este rau"! Nu ma iubiti minciunile organizatiei si refuzati hotarat sa mai traiti in minciunile ei!" Revelatia 21:27 si 22:15.
Cititi si meditati cu atentie la aceste avertismente ale lui Iisus Hristos din cartea Revelatia! Vino Doamne Iisuse!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu