marți, 16 august 2022

 Mesajul unui Tanar care dupa ce a urmarit videoclipul meu s-a hotarat pentru varianta nonviolentei a obiectorilor de constiinta! Bravo Cristi!


Dumnezeu spune: "ti-am pus inainte viata si moartea", alege viata!"

Am primit pe canalul meu de youtube un comentariu al unui tanar care suna asa: Cristian Beu Snooker:
"Cuvintele dumneavoastră sunt de aur. M-au făcut să înțeleg mai bine situația războiului și chiar cred că e o propaganda care se duce la nivel politic. Cu siguranță voi alege varianta non violenta." Ce pot comenta?

Bravo Cristian pentruca accepti varianta obiectorilor de constiinta. Daca si alti tineri vor vedea videoclipul meu si vor alege varianta obiectorilor de constiinta este foarte posibil sa ramana in viata si sa se bucure de parinti, sotie, copii si prieteni!

Prin postarile noastre este posibil sa salvam vieti! Iisus Hristos a spus ca "cine pune mana pe sabie de sabie va pieri!".Matei 26:52.
S-au, oricine va pune mana pe orice fel arma, va pieri de ea! Amin! Altii vor urma propaganda de razboi si vor alege sa mearga ca sa ucida oameni! Este treaba si alegerea lor! In cimitirul eroilor sunt multe locuri! Daca sunt casatoriti si vor muri in razboi, isi va lasa sotia in bratele altui barbat. In schimb el va fi medaliat post mortem ca a luptat in razboaiele altora!Ce semanam fiecare, aceea culegem!

Dumnezeu nu poate fi batjocorit: "Nu va inselati: "Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit." Ce seamana omul, aceea va si secera. Cine seamana in firea lui pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea; dar cine seamana in Duhul va SECERA din Duhul Viata Vesnica. 6:7, 8.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu