vineri, 15 mai 2020

Wachtower isi continua razboiul cu Cezarul Politic din Russia: este sprijinita de OSCE, 27 de state UE, si alte 6 state non UE, Intre care Statele Unite, Anglia si Canada:

Wachtower/Jw.org se plange iar ca nu este lasata sa predice si sa se adune in lacasurile sale de cult din Russia: ea nu ne spune nimic despre faptul ca in toate tarile crestine are exact aceleasi restrictii din cauza covid 19! De ce nu a acceptat si restrictiile Russiei in ce priveste Legea anti-tero din 2016?
Cand ai OSCE in spate te dai mare 'razboinic' cu cezarul din Russia! OSCE este aripa europeana a ONU! Spune-mi cu cine esti prieten si iti spun exact cine esti! Jw.org a ramas prietena cu ONU si OSCE= Organizatia Pentru Securitate si Cooperare in Europa, o filiala a ONU!
IATA CU CE ALIANTA 'MONSTRUOASA' SE LAUDA JW.ORG: EA SPUNE :
"Autoritățile europene condamnă persecutarea Martorilor lui Iehova din Rusia În 12 martie 2020, peste 30 de țări europene au condamnat vehement persecuția și actele de tortură la care sunt supuși frații noștri din Rusia. Această acțiune la nivel internațional a avut loc în timpul unei reuniuni a Consiliului Permanent al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Printre altele, această organizație internațională urmărește apărarea drepturilor omului."
"ÎNTR-O DECLARATIE COMUNA CITITA IN FATA CONSILIUL PERMANENT AL OSCE, CELE 27 de state-membre UE și alte 6 state non-membre au declarat:
"Uniunea Europeană este Profund Ingrijorată din cauza situației Martorilor lui Iehova din Rusia, care rămân ținta unor persecuții sistematice, ce constau în descinderi în forță la locuințele lor, în detenții arbitrare, în urmăriri penale și în condamnări de până la 7 ani de închisoare."
"În plus, suntem profund îngrijorați întrucât ni s-au adus la cunoștință cazuri recente de tortură și de tratamente abuzive aplicate mai multor Martori ai lui Iehova în timpul detenției sau înainte de a fi arestați fie de gardieni, fie de polițiști".
Ne pare foarte rau de tratamentele inumane pe care le aplica autoritatile din Russia pentru nesupunerea civica pe care au adoptat-o membrii Jw.org in urma refuzului lor de a acepta restrictiile impuse de legea anti-tero din anul 2016!
Ei bine, s-a retinem ca in urma actelor teroriste din Rusia in care au murit si au fost ranite sute de persoane, s-a dat o lege care limita activitatile cultelor doar in incinta salilor de cult. TOATE cultele neo-protestante s-au supus insa Jw.org a refuzat categoric! A urmat confiscarea bunurilor Wachtower/Jw.org de pe intreg teritoriul Federatiei Ruse! Membrii Jw.org care nu respectau legea anti-tero erau amendati, inchisi si uneori loviti! De atunci Wachtower duce o lupta continua cu Cezarul Politic din Russia, vezi articolul recent!
Sunt necesare cate-va intrebari retorice pentru toti membrii 'orbi' ai Jw.org din federatia Rusa:
- Cum apreciati faptul ca ati fost liberi in Russia in ultimii 25 de ani, si numarul de membrii Jw.org s-au triplat, ati putut construi sute de sali ale regatului si doua sedii excelente la Moscova si Sankt-Petersburg? In toti acesti ani, autoritatile din Russia au sprijinit Wachtower/Jw.org fara s-a primeasca multumiri si aprecieri!
- Cum de s-au schimbat la 180 de grade si au inceput brusc s-a aplice masuri administrative asupra fratilor care au adoptat nesupunerea civica, crezand ca astfel il slujesc pe Dumnezeu, cand in realitate slujesc politicilor Wachtower?
- Nu cumva Wachtower le-a sfidat ca nu au acceptat restrictiile legii anti-tero?
- Credeti ca presiunea pusa pe ele va reusi s-a imbunatateasca starea fratilor, sau ea se va inrautatii si mai mult? Inca odata: Celelalte Culte DE CE S-AU SUPUS RESTRICTIILOR IMPUSE DE AUTORITATI?
- Cum va explicati ca TOATE CULTELE Neo-Protestante din Russia s-au suus de bunavoie tuturor restrictiilor legii antitero promovate de Presedintele Putin si activeaza si astazi in acele conditii fara ca membrii lor sa fie persecutati aspru?
- Cum explicati atitudinea complet nebiblica de a te lupta cu Cezarul politic care te persecuta sau iti confisca bunurile materiale? Au facut primii crestini asa?
- Voi fratilor, suferiti pentru Numele lui Iisus s-au pentru Numele unei organizatii vicleane care procedeaza doar in functie de interesele corporatiilor sale cat si a legaturilor oculte pe care le are cu unele entitati invizibile, complet secrete?
- Ce spuneti? Au procedat asa Iisus Hristos, Apostolii sai si discipolii din secolul intai? Nu cumva au aceptat persecutia si chiar moartea, impreuna cu confiscarea totala averilor lor de catre Cezarii politici ai vremii, ca Cezarul Roman, regele Irod si dregatorul Pilat din Pont?
- S-au luptat Iisus si discipolii sai cu vreunul dintre cezarii politici ai vremii lor, avand in spatele lor alte natiuni politice puternice care SA LE TINA PARTEA?
- Cum va puteti explica sustinerea de care statele UE si de alte state non-UE, a organizatiei Wachtower/Jw.org? Voi chiar nu va puneti deloc intrebari? Ce interese si legaturi au statele respective cu Wachtower/Jw.org, de o sustin "in lupta" cu Russia?
- Cum explicati ca zeci de state ale Lumii lui Satan Diavolul lupta pentru cauza organizatiei voastre ? Voi chiar credeti ca la mijloc nu sunt acorduri si interese?
Nu vi se par foarte ciudate, aceste aspecte ciudate, anormale, deloc neglijabile?
Nu cumva pentruca Wachtower/Jw.org A DEVENIT O PARTE A LUMII CARE ESTE CONDUSA DE CATRE SATAN DIAVOLUL? FRATILOR, TREZITI-VA!
Acum aveti la indemana mijloace care nu erau la dispozitie acum cati-va ani! Informati-va, Fratilor! Da, Informati-va! Biblia este mereu la indemana voastra! Verificati! Iisus, apostolii sai si ceilalti crestini au avut asemenea atitudini fata de Cezarii politici din vremea lor cum are Jw.org fata de Russia si alte cateva tari? Faptele 17:11.Aici se incheie comentariile noastre. Le puteti aprecia, sau nu!
Puteti citi mai jos intregul articol expus pe site-ul Jw.org in care se lauda cu o 'monstruoasa alianta' politica cu Natiunile politice ale lumii lui Satan Diavolul:
"Palatul Hofburg din Viena (Austria), unde Consiliul Permanent al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) a analizat, în 12 martie 2020, problema persecutării Martorilor lui Iehova."
1 MAI 2020 RUSIA
Autorități europene condamnă persecutarea Martorilor lui Iehova din Rusia În 12 martie 2020, peste 30 de țări europene au condamnat vehement persecuția și actele de tortură la care sunt supuși frații noștri din Rusia. Această acțiune la nivel internațional a avut loc în timpul unei reuniuni a Consiliului Permanent al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Printre altele, această organizație internațională urmărește apărarea drepturilor omului.
Într-o declarație comună citită în fața Consiliului Permanent al OSCE, 27 de state-membre UE și 6 state non-membre au declarat: „Uniunea Europeană este profund îngrijorată din cauza situației Martorilor lui Iehova din Rusia, care rămân ținta unor persecuții sistematice, ce constau în descinderi în forță la locuințele lor, în detenții arbitrare, în urmăriri penale și în condamnări de până la 7 ani de închisoare. În plus, suntem profund îngrijorați întrucât ni s-au adus la cunoștință cazuri recente de tortură și de tratamente abuzive aplicate mai multor Martori ai lui Iehova în timpul detenției sau înainte de a fi arestați fie de gardieni, fie de polițiști”.
Reprezentantul permanent al Marii Britanii la OSCE, ambasadorul Neil Bush, a afirmat în discursul rostit în fața Consiliului Permanent: „Decizia Curții Supreme a Rusiei din iulie 2017, prin care a fost respins recursul înaintat de Martori în urma hotărârii ce i-a catalogat drept «extremiști», a incriminat activitatea religioasă pașnică a 175 000 de cetățeni ruși și a încălcat dreptul la libertatea religioasă, drept garantat de Constituția Rusiei și de numeroasele angajamente luate de Rusia în cadrul OSCE”. El a continuat: „După acea decizie, tot mai mulți Martori ai lui Iehova au fost arestați, urmăriți penal și condamnați pe tot cuprinsul Rusiei. Vrem să ne exprimăm îngrijorarea profundă cu privire la cazurile de tortură și de tratamente abuzive aplicate Martorilor lui Iehova pe care aceștia le-au semnalat”.
Printre cazurile la care au făcut referire înalții oficiali europeni se numără și cel din 6 februarie 2020, când frații Alexei Budenciuk, Ghennadi Gherman, Roman Gridasov, Felix Mahammadiev și Alexei Mirețki au fost bătuți cu brutalitate de gardienii din Colonia Penitenciară nr. 1 din Orenburg (Rusia). Delegația UE a precizat: „Toți au fost grav răniți, iar unul dintre ei [Felix Mahammadiev] a fost spitalizat. În plus, la 10 februarie 2020, Vadim Kuțenko a fost torturat de polițiști înainte de a fi reținut. Ei l-au bătut de mai multe ori, l-au sugrumat și i-au aplicat șocuri electrice în timp ce îi cereau să divulge informații despre alți Martori ai lui Iehova”.
Aceeași delegație a subliniat că „tortura și tratamentele abuzive sunt printre cele mai flagrante încălcări ale drepturilor omului, ale integrității și demnității umane. Tortura violează legislația internațională privind drepturile omului, în speță Pactul internațional cu privire la drepturile civile și politice, Convenția europeană a drepturilor omului și Convenția ONU împotriva torturii și a altor pedepse ori tratamente crude, inumane sau degradante, la care Federația Rusă este stat semnatar”.
În plus, liderii europeni au remarcat că actele comise împotriva Martorilor lui Iehova din Rusia sunt în contradicție directă cu asigurările date de Federația Rusă Consiliului Permanent al OSCE potrivit cărora frații noștri sunt liberi să-și practice religia în țară.
Delegația UE a declarat: „La 20 aprilie 2017, Curtea Supremă a Federației Ruse a dizolvat Centrul Administrativ al Martorilor lui Iehova și toate persoanele juridice locale pe motiv că ar fi «extremiste». După această decizie, delegația rusă a susținut de mai multe ori pe parcursul sesiunilor Consiliului Permanent că Martorii lui Iehova sunt și vor fi liberi să-și practice religia și că libertatea de religie este garantată. Cu toate acestea, în continuare ni se aduc la cunoștință numeroase cazuri de descindere în forță la locuințele Martorilor, de detenție arbitrară și de urmărire penală a acestora”.
Liderii UE au observat că, „de la dizolvarea tuturor organizațiilor religioase locale ale Martorilor lui Iehova din Rusia, au fost percheziționate 869 de locuințe, 26 de persoane au fost plasate în arest preventiv, 23 au fost plasate în arest la domiciliu, 316 au fost puse sub acuzație, iar 29 au fost condamnate”.
Ambasadorul Neil Bush a adăugat: „Din cifrele menționate reiese clar că, în cazul Martorilor, orice manifestare a credinței poate avea ca rezultat o percheziție a locuinței, un arest de lungă durată, urmărirea penală sau condamnarea la închisoare. Amploarea descinderilor la locuințele Martorilor, inclusiv efectuarea mai multor descinderi într-un singur oraș în aceeași zi, sugerează o campanie organizată de persecutare a Martorilor lui Iehova”.
Specialiștii în dreptul la libertate religioasă au condamnat și ei tratamentul la care sunt supuși frații noștri din Rusia. Comentând declarația delegației UE, doamna dr. Gudrun Kugler, avocat, politician și teolog romano-catolic austriac, a afirmat: „Situația s-a înrăutățit drastic după ce Martorii lui Iehova au fost interziși în Rusia în aprilie 2017. . . . Toate sentințele de condamnare a Martorilor lui Iehova din Rusia au la bază legea împotriva extremismului, considerată de organizațiile pentru drepturile omului «ambiguă și extrem de generală». Pentru simplul fapt că te identifici ca Martor al lui Iehova și îți practici acasă religia, poți fi condamnat la închisoare în baza articolului 282, alineatul 2. . . . Persecutarea cruntă a Martorilor lui Iehova și a altor minorități religioase trebuie să înceteze!”.
Toate statele-membre OSCE, inclusiv Rusia, „au obligația de a lua măsuri pentru a preveni actele de tortură, pentru a-i urmări penal pe autorii unor astfel de acte, pentru a identifica victimele torturii și a acorda un remediu efectiv”, a precizat delegația UE. „De aceea, îi cerem Federației Ruse să demareze fără întârziere anchete eficiente și amănunțite ale tuturor acestor abuzuri și să-i aducă în fața legii pe vinovați și pe complicii lor. . . . Le cerem autorităților să renunțe la toate acuzațiile împotriva persoanelor care sunt urmărite penal nejustificat sau închise pe nedrept pentru că și-au exercitat drepturile. Îi cerem Federației Ruse să-și respecte angajamentele luate la nivel internațional privind drepturile omului, să respecte libertatea de exprimare, de asociere, de întrunire pașnică, de religie, precum și drepturile minorităților și să asigure un proces echitabil”.
Indiferent că Rusia va da curs sau nu acestui apel internațional de a respecta libertatea religioasă, suntem siguri că Iehova va cont/inua să îi ajute pe frații și surorile noastre din Rusia să persevereze cu răbdare și curaj până când adevărata dreptate va triumfa. (Psalmul 10:18)
CE INTELEGE WACHTOWER/JW.ORG PRIN "ADEVARATA DREPTATE"? INTELEGE DREPTATEA EI, MODUL IN CARE SE APLICA POLITICILE EI DE CULT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu