duminică, 3 aprilie 2022

Cand a fost numit Corpul de Guvernare "sclavul fidel" si a fost pus peste toate bunurile stapanului sau?

 CAND A FOST NUMIT Corpul de Guvernare, adica "Sclavul Fidel" si a fost pus peste toate bunurile stapanului sau?

Iata "noua explicatie" pe care a dat-o Wachtower/Jw.orb cu privire la "sclavul sau fidel":
CE S-A SPUS IN TRECUT IN PUBLICATIILE NOASTRE în legătură cu ilustrarea despre sclavul fidel?
3 Cum ar trebui deci SA INTELEGEM ilustrarea lui Isus despre sclavul fidel? Iata cum recunoaste Wachtower/Jw.orb ca a dat o doctrina gresita:
"În trecut, în publicaţiile noastre s-au spus următoarele cuvinte:
La Penticosta din 33 e.n., IISUS A NUMIT UN SCLAV FIDEL PESTE servitorii săi. Sclavul îi reprezintă pe TOTI CRESTINI UNSI, priviţi ca grup, care au trăit sau trăiesc pe pământ LA UN MOMENT DAT, din 33 e.n. PANA IN PREZENT". "Servitorii îi reprezintă TOT pe creştinii unşi, însă PRIVITI în mod individual".
În 1919, IiSUS A NUMIT SCLAVUL FIDEL "peste toate bunurile sale“, adică toate lucrurile DE PE PAMANT care au legătură cu REGATUL. ÎNSA, IN URMA UNEI REANALIZARI atente şi a meditării noastre sub rugăciune, am constatat că este necesară o CLARIFICARE a înţelegerii cuvintelor lui Isus cu privire la sclavul fidel şi prevăzător."
Atunci cand rateaza o 'explicatie' organizatia ne manipuleaza cu fraze de genul: "În urma unei REANALIZARI atente şi a meditării sun rugăciune, am constatat că este necesară O CLARIFICARE A INTELEGERII cuvintelor lui IIsus Hristos cu privire la sclavul fidel şi prevăzător". Pai, la cate doctrine ati gresit nu ati invatat ca trebuie sa analizati atent sub rugaciune de prima data? Cine va grabeste fratilor?
Jw.org a adoptat in ultimul timp o alta strategie: doctrinele sale false, mincinoase, le numeste mai nou "doctrine gresite", iar hrana sa spirituala o numeste "hrana imperfecta", nu hrana otravita sau cu aluat religios!
Cat priveste alte culte religioase, Jw.org are cu totul alta strategie: invataturile lor sunt minciuni, iar hrana lor este otravita, demonica! Jw.orb ne ofera astazi O ALTA EXPLICATIE pe care o numeste a fi o CLARIFICARE, la fel de dubioasa si mincinoasa ca si prima! Acum ne imbrobodeste cu o alta NUMIRE a 'scalvului' in timpul Necazului cel Mare! Iata ultima sa schimbare cu privire la "numirea sclavului" sau:
15, 16. Când numeşte Iisus "sclavul fidel" peste toate bunurile sale? 15
Când face Isus A DOUA NUMIRE, CEA PESTE TOATE BUNURILE SALE“? IIsus a spus: "Fericit este sclavul acela dacă stăpânul lui, la venire, [literalmente, "odată sosit“, îl va găsi facand asa! Adevărat vă spun că-l va numi peste toate bunurile sale“ Mat. 24:46, 47.
"SA REMARCAM CA ISUS FACE A DOUA NUMIRE DUPA CE VINE SI IL GASESTE PE SCLAV "FACAND ASA", ADICA DAND CU FIDELITATE HRANA SPIRITUALA".
"Aşadar, avea să treacă UN TIMP INTRE CELE DOUA NUMIRI. Pentru a putea înţelege CUM SI CAND NUMESTE IISUS 'Sclavul fidel' peste toate bunurile sale, trebuie SA STIM DOUA LUCRURI: CAND VINE IISUS şi ce includ bunurile sale".
Acum vom observa cum Wachtower/Jw.org ne imbrobodeste iar:
16 Când vine Isus? "Venirea’, sau ‘sosirea’, lui IIsus menţionată în ilustrarea despre "sclavul fidel" are loc in timpul Necazului celui Mare..."
Ce includ bunurile lui Iisus Hristos?
17 Ce includ "toate bunurile“ lui Iisus? "Când a folosit termenul "toate“, Iisus nu a dat o explicaţie suplimentară prin care să limiteze bunurile la lucruri pământeşti."
De fapt, Iisus are o mare autoritate în cer. El a spus: "Toată Puterea mi-a fost dată în cer şi pe pământ“ . Mat. 28:18; Ef. 1:20–23.
În prezent, printre bunurile sale se numara si Regatul Mesianic, care îi aparţine începând din 1914 şi pe care îl va împărţi cu continuatorii săi unşi . Rev. 11:15. Evident, anul 1914 este "o doctrina gresita"!
De ce va fi Isus bucuros sa Numeasca 'sclavul fidel' adica pe Corpul de Guvernare peste toate bunurile sale?
18 Având în vedere ideile analizate, ce concluzie putem trage? Când va veni să execute judecata în timpul Necazului celui Mare, IIsus va găsi pe "sclavul fidel" dându-le cu loialitate servitorilor săi 'hrană spirituală' la timpul potrivit. De aceea, Isus va fi bucuros să facă A DOUA NUMIRE, cea peste toate bunurile sale".
"Creştinii unşi care alcătuiesc sclavul fidel vor primi această numire atunci când li se va da răsplata cerească, devenind astfel coregenţi cu Hristos".
Ati observat cum se spala o minciuna cu alta minciuna? Cu inca doua numiri: una in anul 1919, iar urmatoarea in timpul Necazului cel Mare! Ce bine ca nu au spus ca Iisus a numit si noul sclav fidel inscaunat de Jw.orb in anul 2012 si l-au numit singuri, fara Iisus! Si-au dat si ei seama ca nu i-ar fi crezut nimeni daca spuneau ca la numit Iisus!
In concluzie,, cei opt membrii ai Corpului de Guvernare, "sclavul fidel", vor domni cu Hristos peste TOATE BUNURILE SALE!
Wachtower nu este multumita cu averile sale pamantesti in valoare de multe miliarde de dolari, ea ar vrea sa puna mana si pe averile ceresti ale lui Iisus Hristos: sa puna mana pe toate bunurile sale!
TRECAND PESTE TOATE 'NUMIRILE' facute de Iisus 'sclavului fidel' incepand din 33 era noastra si pana astazi, punem cateva intrebari retorice:
Cum poate Iisus sa numeasca de trei ori un 'sclav fidel', in anul 33, in anul 1919 si din timpul Necazului cel Mare, in conditiile in care Wachtower/Jw.org a incercat ca sa 'identifice' de sase ori cine este 'sclavul fidel', ultima data in anul 2012! SI TOT NU IA IESIT!
Doar nu credeti ca in anul 2012 Organizatia a 'identificat' exact 'sclavul fidel' ca fiind CEI OPT membrii ai Corpului de Guvernare!
Sa fim seriosi ca ne rad si curcile! In anul 2012 organizatia ne-a oferit ce-a mai proasta explicatie despre identitatea sclavului! Pana in anul 2012, Domnul Iisus Hristos a numit, si s-a folosit in guvernarea sa de mai multi 'sclavi fideli' identificati in mod fals de catre Wachtower/Jw.orb!
De ce nu si-a numit Iisus "sclavul fidel" si in anul 2012, asa cum la numit in anul 1919, dupa care il numeste iar in timpul Necazului cel Mare?
Repetam iarasi intrebarea: Cine a numit "Sclavul fidel" in anul 2012, tinand cont de faptul ca in anul 1919, nu exista niciun "Corp de Guvernare", ci doar un Consiliu lumesc de Administrare care era format din cinci directori?
I-a numit Iisus in anul 1919 pe cei cinci directori executivi ai lui Wachtower ca "sclav fidel si prevazator", sau ia numit organizatia la fel ca in anul 2012?
Noi asa credem: Iisus Hristos nu a numit niciodata un "sclav fidel" al Wachtower/Jw.orb, ci si la numit singura! Bunul simt si Constiinta Noastra ne spun ca Iisus isi numeste sclavul fidel, numai dupa ce vine EL, o singura data!
Noi credem ca Iisus a tot "obosit" ca sa fim un pic ironici sa tot "numeasca" "Sclavi Fideli" din anul 33 si pana in anul 2012! Iisus trebuie a mai faca un efort si in timpul Necazului cel Mare pentruca Wachtower/Jw.orb A INDICAT DE PE ACUM PE CINE TREBUIE sa numeasca Iisus "sclav"si sa-l puna peste toate averile sale. Mai puneti pofta in cui Wachtower/Jw.orb, este prea lacoma!
Ce importanta mai are faptul ca in cei peste 140 de ani de existenta aceasta organizatie nu a reusit inca s-a identifice cine este sclavul sau fidel?
Ce "sclav fidel" poate fi acela care a inchis speranta cereasca a discipolilor lui Iisus Hristos si posibilitatea de a se impartasi la Cina Comemorativa, inventand o speranta pamanteasca pentru discipoli incepand din anul 1935?
Chiar si dupa schimbarea doctrinelor sale din anul 1995, "sclavul fals" merge pe acelasi drum al minciunii si sustine acum o chemare pamanteasca pentru discipoli in "Turma Mare"!
TOTI DISCIPOLII AU CONFORM BIBLIEI, UN SINGUR DOMN, UN SINGUR BOTEZ SI O SINGURA SPERANTA! Efeseni 4:4-6. Romani 6:3-5.
In foto: Membrii Corpului de Guvernare 'identificat' de Jw.orb in anul 2012 ca fiind "Sclavul Fidel si Prevazator". Pana in 2012 este clar ca Domnul nostru IIsus Hristos s-a folosit de un sclav fals ca sa conduca organizatia, sau a fost o minciuna ca el sa-r fi folosit de "sclavii fideli" propusi de Wachtower/Jw.org!
Este foarte clar: conducatorii de la Wachtower Jw.orb sunt foarte obsedati de numirea de catre Iisus a "sclavului" propus se ea si de toate averile lui Iisus Hristos! Este in nota lacomelor corporatii care isi impun politicile lor mondiale numai in legatura cu Mamona, sau Bogatia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu