vineri, 21 octombrie 2016

O problema care necesita o rezolvare urgenta: lipsa de colaborare si unitate dintre "apostatii" organizatiei este in avantajul Jw.org!

Martorii lui Iehova - Cercetătorii Bibliei?
"Apostati" si alti ex-martori din toate tarile, uniti-va! Lipsa de colaborare, informare si unitate dintre voi lucreaza numai in favoarea organizatiei arogante si dictatoriale Wachtower!
"Apostatii" Wachtower, cat si aceia care parasesc organizatia din alte motive pastreaza multa vreme in spiritul si sufletul lor cate ceva din spiritul cultului religios s-au al organizatiei din care provin. Fiecare grup apostat in parte, aliniat de obicei unui site s-au grup de pe facebook sustine ca poseda unicul adevar despre apostazie, grupul lor fiind si cel mai autentic!
De asemenea si asteptarile lor vizavi de reformele din organizatie si chiar obiectivele lor viitoare, sunt diferite. Multe dintre doctrinele false pe care le-au invatat raman fixate adanc in memoria lor, mai ales daca sunt oameni in varsta.
Unii dintre apostatii care au aceasta atitudine fac jocul Wachtower fara sa doreasca deloc acest lucru, prin faptul ca unii dintre ei se manifesta intr-un mod sub-urban, golanesc chiar, si folosesc un limbaj urat si batjocoritor la adresa lui Dumnezeu, Isus, si a Bibliei. Procedand in acest fel si ii sperie de moarte pe martorii din interiorul organizatiei care ar dori sa paraseasca si ei Wachtower! Acesti soi de apostati, putini la numar, "confirma" prin atitudinea lor ca ceace spune Wachtower despre apostati ar fi oarecum adevarat, adica faptul ca acestia sunt oameni foarte rai, batjocoritori, vicleni, mincinosi si subversivi! Lucrurile spuse de organizatie, nu sunt insa nici pe departe adevarate!
Din contra, chiar politrucii organizatiei au dovedit cu brio ca poseda din plin aceste defecte majore pe care organizatia le imputa des apostatilor ei! Acestia ii ataca pe apostati cu etichete false si ii batjocoresc in literatura organizatiei, la salile regatului si la congrese! In ultimul timp ii batjocoresc chiar si pe cei unsi, adica pe cei care se considera fratii Domnului nostru Isus Hristos! Vezi Turnul din 15/1/ 2016!
Totusi, conteaza foarte mult si perceptia martorilor care inca mai sunt prizonieri ai sistemului de dictatura Wachtower! Unii dintre ei care viziteaza un grup de apostati batjocoritori, percep ca ceeace spune organizatia despre apostatii ei ar putea fi oarecum adevarat! Este foarte trista aceasta concluzie pe care o trag acestia ,din vina celor care au limbaj urat! Ar fi foarte potrivit ca ei sa inceteze folosirea unui limbaj agresiv si urat, de dragul celor care ar dori sa iasa si ei din inchisoarea cultului. Altfel ei vor ramane si vor suferi mult timp in organizatie de acum incolo!
Ce putem sa spunem insa despre ex-martorii care se declara ca sunt atei?
Noi nu credem in aceste declaratii si le tratam ca pe niste demonstratii de la sala regatului in care unul dintre partenerii de discutie o face pe ateul agresiv si convins cu scopul de al combate pe vestitorul din demonstratie!
In aceasta categorie intra si unii dintre cei care au avut probleme morale si care nu prea isi doresc sa existe vre-un dumnezeu care sa-i traga la raspundere de faradelegile secrete, comise in trecut! Ne pare rau fratilor, dar cum putem crede ca dupa ce v-ati tocit umarul cu gentile de literatura pe care ati distribuit-o in folosul Wachtower ca pionieri regulari, speciali, batrani de congregatie s-au slujitori auxiliari, puteti sa va intoarceti rapid la 180 de grade impotriva vechiului stapan!? Voi nu puteti face parte deloc din povestea celor care se dau de trei ori peste cap si se transforma automat dintr-un Martor al lui Iehova zelos si indoctrinat intr-un dusman de moarte al organizatiei care i-a plamadit spiritual, intr-un ateu foarte convins si agresiv! Ne credeti chiar asa de prosti, incat sa ne imbroboditi cu declaratiile voastre acide? Chiar daca este asa trebuie sa facem cu totii o schimbare si sa ne autoanalizam felul in care postam pe internet!
Apoi, vin la rand ex-martorii care se declara a fi agnostici! In ultimul timp si aceasta categorie este din ce in ce mai activa si mai galagioasa, in special in spatiul viirtual! Unii dintre ei ca si aceia care se declara atei, se pare ca au avut cateva probleme cu constiinta si morala, devenind un fel de agnostici mutanti si ciudati nascuti de organizatia mama!
Agnosticismul in sine, este o concepția filozofica potrivit căreia adevărul despre unele afirmații teologice privind existența unui Dumnezeu atotputernic sau a unor zei, este fie necunoscut, fie imposibil de aflat, in acest monent moment!
Termenul agnostic a fost creat in secolul trecut de Thomas Henry Huxley în 1869 și este folosit și pentru descrierea celor neconvinși de existența zeităților sau altor aspecte religioase. Cuvântul agnostic provine din greacă, compus din particula a (fără) și gnosis (cunoaștere).
Agnosticismul nu este doar contrar gnosticismului, ci impotriva tuturor dogmelor religioase, pe care le consideră nedemonstrabile și prin urmare lipsite de orice certitudine, desi "sunt demonstrabile datorita principiilor sanatoase de viata" care dovedesc o gandire net superioara gandirii firesti a oamenilor!
Ca sa nu mai vorbim despre creatia divina care vorbaeste de la sine: "Fiindcă ceea ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu este dezvăluit în mijlocul lor, pentru că le-a fost dezvăluit de Dumnezeu. Căci calităţile sale nevăzute, da, puterea sa eternă şi dumnezeirea sa, se văd clar de la crearea lumii"! Romani 1:19,20. Cu mult inaintea lui Pavel psalmistul marturisea impresionat: "Cerurile anunţă gloria lui Dumnezeu, întinderea lor vesteşte lucrarea mâinilor sale. O zi revarsă cuvinte altei zile, şi o noapte dezvăluie cunoştinţa altei nopţi fără grai, fără cuvinte. Glasul lor nu se aude". Psalmul 19:1-3. Excelente cuvinte!
Oare cum va arata creatia aceasta trecatoare atunci cand va fi imbracata cu hainele vesniciei, la inoirea tuturor lucrurilor?
Agnosticii pot afirma fie că nu este posibil să existe cunoaștere spirituală, fie că ei, personal, nu dispun de o asemenea cunoaștere. În ambele cazuri este expus scepticism față de orice doctrine religioase si se manifesta isteric la orice tema care are legatura cu Biblia, cu Iehova Dumnezeu si cu Domnul nostru Isus Hristos.
Ei sustin asemenea ateilor, ca nu sunt suficiente dovezi despre existenta umana a lui Isus! Fara suparare fratilor, dar cei care se pronunta asa, "manifesta cu totii un spirit anti-cristic chiar fara sa-si dea seama, deoarece combat existenta in trup a fiului lui Dumnezeu", si bineinteles ca in acest fel combat si invatatura scripturala a sacrificiului depus de Domnul Isus Hristos in vederea rascumpararii tuturor oamenilor sinceri care manifesta credinta in sangele sau! Ioan 6:44-70. Vezi 2 Ioan 7,10.
Ateii si agnosticii, impreuna cu altii, nu mai au aproape deloc credinta in jertfa de rascumparare depusa de Domnul nostru Isus Hristos, si isi asuma in acest fel un risc major in legatura cu viata lor vesnica promisa de Dumnezeu, tagaduind tocmai aceasta jertfa de rascumparare oferita de Dumnezeu.
Ei il fac mincinos chiar si pe Iehova, care a marturisit si inca marturiseste despre fiul sau: "Aceasta este mărturia pe care o depune Dumnezeu: faptul că el a mărturisit despre Fiul său. Cine crede în Fiul lui Dumnezeu are mărturia care a fost depusă în cazul lui. Cine nu crede în Dumnezeu l-a făcut mincinos, pentru că n-a crezut în mărturia depusă, pe care Dumnezeu, ca martor, a depus-o cu privire la Fiul său. Şi mărturia depusă este aceasta: că Dumnezeu ne-a dat viaţă veşnică, iar această viaţă este în Fiul său.
Cine îl are pe Fiul are această viaţă; cine nu-l are pe Fiul lui Dumnezeu nu are această viaţă. Vă scriu aceste lucruri ca să ştiţi că aveţi viaţă veşnică, voi, care credeţi în numele Fiului lui Dumnezeu".1Ioan 5: 9-13.
Da, agnosticismul este atitudinea acelora care preferă să nu se pronunțe asupra problemelor care nu intră în câmpul datelor cuantificabile. Acest termen a luat naștere în ambientul pozitivismului. Deși ei nu neagă in mod vehement pe Dumnezeu, agnosticismul spune că Dumnezeu nu poate fi acceptat ca fapt, atâta vreme cât existența lui nu poate fi probată (demonstrată). Am vazut mai sus ca se poate demonstra destul de usor!
Cum vrei tu omule muritor sa gasesti probe materiale despre un dumnezeu imaterial care este un Spirit? S-au despre cei care traiesc in domeniul ceresc invizibil ochilor umani, in situatia in care si ei sunt nemuritori iar tu esti un muritor, fapt care este o prapastie de netrecut? Ca existenta lor este intr-o "dimensiune", unde trupul de "carne si sange" nu are acces?
Si uite asa, unii ex-martori s-au dat de trei ori peste cap si au devenit agnostici la fel cum si altii s-au dat de trei ori peste cap si au devenit peste noapte atei convinsi! Iar altii, cei mai multi de fapt, au devenit mai mult s-au mai putin indiferenti si insensibili. Deocamdata atat putem spune despre aceasta categorie de oameni care sunt considerati "oi ratacite"!
O alta categorie de ex-martori ai lui Iehova este formata de ceia care dupa plecarea lor din organizatie au preocupari personale, si nu-i mai intereseaza sa-i ajute nici macar pe membrii propriei familii, pe rudele, prietenii, s-au alti martori aflati in mrejele acestei sirene care ii incanta cu melodiile sale pe multi oameni, si care acum se numeste Jw.org.
Ei declara ca au foarte multe de facut si doresc sa recupereze timpul pierdut s-au taxa pe prostie, + tva.
Sa nu ne intelegeti gresit: Nu avem nimic cu ateii, nici cu agnosticii, si nici macar cu aceia care au inceput sa-si faca prieteni noi si sa se integreze social, deoarece au obosit incercand sa-si ajute familiile, prietenii si pe fratii lor care sunt captivi! Este normala aceasta atitudine a celor care au iesit!
Noi ii intelegem exact din punct de vedere psihologic: ei resping orice idee care le reaminteste de trecut! Pana la urma, intelegem corect latura practica a acestui fel de psihologie: cand iesi dintr-o puscarie impreuna cu altii, relatiile mai stranse pe care le-ai avut cu unii dintre ei, raman acolo! Nu mai ai nici cel mai mic indemn sa colaborezi in vreun fel cu fostii tovarasi de temnita dupa ce tu ai iesit afara din ea! Totusi, trebuie sa recunoastem faptul ca ramane o mare problema morala: isi dau seama oare aceste categorii de ex-martori ca prin aceasta atitudine a lor, in realitate ei ajuta organizatia si-i defavorizeaza pe cei din interior care se gandesc la randul lor sa evadeze din babilonul religios in care se gaseste de ani buni, organizatia?
Chiar nu se poate gasi un numitor comun, o unitate de circumstanta, ca sa-i putem ajuta mai mult pe fratii captivi din organizatie, unii fiind rudele noastre? Ca de o unitate impusa asemenea aceleia practicata de Wachtower si partizanii ei, nici nu poate fi vorba sa mai existe vreodata, intre ex-martori! Totusi o colaborare viitoare, bazata pe un numitor comun si pe principii morale este de dorit sa existe intre toate grupurile apostate ale organizatiei care sunt victime ale politicii ei dure.
Ce putem sa mai spunem? Exista "ex-martori' chiar in interiorul organizatiei, care in sufletul lor nu se mai considera de mult prizonierii sistemului, dar acestia nu pot face mai nimic din cauza fricii de excludere si a politicii dictatoriale si inumane a evitarii, care este practicata de organizatie!
In general, ei sunt dintre aceia care sunt iregulari, inactivi si chiar dintre cei care au unele privilegii in organizatie si care citesc de pe internet cam tot ce se spune despre abuzurile, regulile, invataturile si explicatiile mincinoase ale organizatiei! Unii isi dau demisia chiar daca sunt batrani de congregatie, iar altii au inceput sa refuze temele de la congrese, invocand diverse probleme personale cu care se confrunta!
Orice argumente ar invoca Wachtower, paradoxul este ca organizatia patronata de corpul ei de guvernare aservit, are mult mai multi "apostati" in interior, decat in exterior!
Nu va trece mult timp pana cand Wachtower va fi obligata de realitate sa recunoasca acest lucru in mod oficial!
Jw.org a pornit deja in ultimul timp o mare campanie de recuperare a iregularilor, inactivilor si chiar a exclusilor ei, pe care ii considera acum a fi niste "oi ratacite"!
Da, desi este inca un paradox, inactivii, iregularii si altii, au devenit niste "oi ratacite" in interiorul propriei organizatii a Wachtower, si care au nevoie urgenta de ajutor! Nu cumva de vina pentru situatia lor este tocmai "politica" gresita dusa de Wachtower in interiorul organizatiei, de-a lungul anilor?
Acum sa discutam putin si despre apostatii-apostati, sau despre ereticii-eretici, cum mai sunt ei recunoscuti oficial, cat si despre o apostazie asumata de catre cei care s-au separat de anumite secte si religii asa-zis crestine, asa cum este si cazul Martorilor lui Iehova, care incepand cu anul 1931 si-au luat un nume nou si s-au separat de Studentii in Biblie care au ramas in continuare atasati de vechea doctrina milenara a fondatorului organizatiei Wachtower, de catre zelosul pastor american, Charles Taze Russell.
Apostatii sau ereticii pot fi clasificati in cel putin trei categorii:
1. Cei care nu sunt de acord cu doctrina oficiala a unei biserici, sau a unui cult religios. Pe vremea inchizitiei, ereticii sau apostatii, erau arsi pe rug s-au mureau in urma torturilor! Altora li se confisca toate averile si erau obligati de multe ori sa fuga intr-un exil de unde nu mai reveneau niciodata!
2. Apostatii in sensul scripturilor, inseamna orice persoana, grup de credinta s-au religie, care promoveaza constient s-au nu reguli si explicatii false care sunt contrare invataturilor Domnului nostru Isus Hristos, ale apostolilor sai, si ale scripturilor in general.
Apostatii acestia mai sunt numiti si anticristi, dar numai de catre apostolul Ioan: Domnul nostru Isus Hristos si ceilalti apostoli i-au caracterizat pe acestia numindu-i "prooroci, apostoli, si hristosi mincinosi".
3. Apostatii mai sunt si aceia care se apostaziaza cu timpul de la unele invataturi pe care le-au sustinut un timp mai scurt s-au mai lung, dar pe care le-au le-au abandonat apoi, s-au le-au schimbat cu alte reguli, invataturi si explicatii noi.
Ca exemplu, organizatia s-a apostaziat de la unele dintre propriile sale invataturi fundamentale care s-au dovedit false, elaborand altele noi, dar tot eronate. Wachtower si corpul ei de guvernare aservit complet, s-a apostaziat si de la multe dintre invataturile Studentilor Bibliei in ale caror explicatii si idei au crezut o lunga perioada de timp, pe care apoi le-au abandonat s-au le-au schimbat cu altele!
Iata acum si un exemplu biblic de apostati autentici, care contrazic flagrant unele dintre invataturile Domnului nostru Isus Hristos, ale apostolilor si discipolilor sai, expuse in sfintele scripturi :
"Dar evită vorbirile deşarte care profanează ce este sfânt. Pentru că ei vor înainta tot mai mult în impietate, iar cuvântul lor se va întinde ca o cangrenă. "Imeneu şi Filet sunt dintre ei. Oamenii aceştia au deviat de la adevăr, spunând că învierea a avut loc deja, şi distrug credinţa unora." 2Timotei 2:16-18.
Imeneu si Filet impreuna cu tovarasii lor erau niste apostati autentici, deoarece "au deviat de la adevărul scripturilor "sustinand că învierea a avut loc deja", şi distrugeau astfel credinţa unora." Da, ei promovau in congregatii o invatatura falsa care era complet nebiblica!
Din punct de vedere scriptural, organizatia patronata de catre Wachtower si corpul de guvernare este si ea una apostata, pentruca sustine oficial in literatura editata in trecut si astazi asemenea lui Imeneu si Filet, ca "invierea a venit deja incepand cu anul 1919," si astfel altereaza la randul ei credinta multor oameni sinceri! Vezi explicatia cu privire la inviere expusa de organizatie in cartea Apogeul Apocalipsei.
Organizatia nu va putea sa dovedeasca niciodata cu ajutorul scripturilor ca doctrina sa referitoare la faptul ca "incepand cu anul 1919 a inceput invierea", exact la fel cum nici Imeneu, Filet si cei din grupul lor din secolul intai nu au putut demonstra in timpul acela, "ca venise cu adevarat invierea"! Aceasta invatatura eretica este doar o invatatura proprie, rodul unor deductii si supozitii false ale unui grup de oameni care au constiinta insemnata cu "fierul inrosit"! Era ceva asemanator unui simbol insemnat in carnea arsa care nu mai putea fi sters, folosit la insemnarea sclavilor, s-au de catre pastorii turmelor de vite ori la insemnarea oilor unei turme!
Citeste cu mare atentie 1 Timotei 4 :1,2, care ne vorbeste exact despre acest aspect al intinarii grave a constiintei crestine de catre cei ce erau apostati autentici, si nicidecum de catre cei inchipuiti si etichetati in mod fals de catre organizatie cu eticheta de apostati!
Noi credem ca am putut demonstra cu multa usurinta ca organizatia este una apostata din punct de vedere scriptural, dupa ce am analizat doar una dintre invataturile false sustinute de catre ea pana in momentul de fata!
Dragi frati si prieteni sinceri ai adevarului relevat: invierea nu a venit nici pe vremea lui Imeneu si Filet, si nici in anul 1919, atunci cand sustine organizatia ca ar fi venit!
Nu incape niciun pic de indoiala ca organizatia sustine in continuare invatatura apostata a invierii mortilor inceputa in anul 1919, ceeace este o erezie extrem de periculoasa!
Invierea mortilor este inca de domeniul viitorului si va avea loc numai la coborarea Domnului Isus Hristos din ceruri:
"Pentru că însuşi "Domnul va coborî din cer cu un strigăt poruncitor," cu glas de arhanghel şi cu trompeta lui Dumnezeu, "iar cei morţi în unitate cu Cristos se vor scula primii." "Apoi, noi, cei vii," care vom rămâne pana atunci, vom fi luaţi împreună cu ei în "nori", ca să-l întâmpinăm pe Domnul în văzduh şi, astfel, "vom fi întotdeauna cu Domnul." Apostolul Pavel ne incurajeaza in felul urmator: "continuaţi să vă mângâiaţi unii pe alţii cu aceste cuvinte!” Asa este scris in 1Tesaloniceni 4:16-18. Organizatia cunoaste aceste versete!
Aceasta este o mangaiere autentica a invierii, pentru toti cei care se declara a fi discipoli fideli si botezati in Isus Hristos!
Apostatii din punctul de vedere al scripturilor promoveaza invataturi false cum a fost si aceea ca "invierea a si venit", invatatura pe care Domnul Isus Hristos si apostolii sai nu au predat-o niciodata discipolilor din secolul intai!
Apostolul Petru s-a referit la apostati atunci cand a denumit invataturile false si contrare scripturilor, "erezii nimicitoare" :
"Totuşi, în mijlocul poporului "au fost şi profeţi falşi, aşa cum şi în mijlocul vostru vor fi învăţători falşi." Aceştia vor introduce pe furiş erezii distrugătoare şi îl vor renega chiar pe proprietarul care i-a cumpărat, aducând asupra lor înşişi o distrugere grabnică. Şi mulţi vor urma faptele conduitei lor libertine, iar din cauza lor, calea adevărului va fi vorbită de rău. Mai mult, "vă vor exploata cu lăcomie prin cuvinte prefăcute."
"Cât despre ei însă, judecata din timpurile străvechi nu întârzie şi distrugerea lor nu dormitează." 2 Petru 2:1-3.
Martorii lui Iehova au predicat timp de zeci de ani multe invataturi si explicatii profetice false elaborate de catre Wachtower de-a lungul timpului, invataturi care sunt contrare scripturilor si care se pot dovedi foarte usor ca nu sunt adevarate, folosind ca argumentatie chiar literatura oficiala editata de catre organizatia Wachtower!
Din acest punct de vedere ei fac parte dintre hristosii, apostolii si proorocii mincinosi care sunt prezenti astazi pe scena lumii, in conformitate cu profetiile lui Isus Hristos. Multe dintre invataturile lor fundamentale au fost schimbate in ultimii ani cu altele la fel de nescripturale, bazate ca de obicei pe deductiile si izvodirile mintii pacatoase a unor oameni si nu pe cuvantul scris al lui Dumnezeu.
Daca accesati linkul de mai jos veti citi despre unele dintre aceste reguli, invataturi si explicatii false, predate de catre organizatie si corpul ei de guvernare, numit noul "sclav fidel":
Isus Hristos si apostolii sai ne-au avertizat la timpul potrivit sa fim foarte atenti ca sa nu fim cumva inselati de proorocii, apostolii si hristosii mincinosi, care vor apare in viitor pe scena lumii acesteia guvernata de Satan Diavolul:
"Dacă cineva vă zice atunci: «Iată! Cristosul este aici!» sau «Acolo!», să nu-l credeţi. Căci se vor ridica Cristoşi falşi şi profeţi falşi şi vor face semne mari şi minuni ca să-i inducă în eroare, dacă s-ar putea, chiar şi pe cei aleşi. Iată că v-am spus dinainte. Dacă vi se zice: «Iată că este în pustiu!», să nu ieşiţi sau «Iată că este în camerele ascunse!», să nu credeţi. Căci, aşa cum iese fulgerul de la răsărit şi străluceşte până la apus, "aşa va fi prezenţa Fiului omului." Vezi, Matei 24:23-27.
Apostolul Pavel ne averizeaza si el in scrisoarea sa cu privire la unii crestini din Corint care devenisera apostati autentici:
"Căci aceşti oameni sunt apostoli falşi care îi înşală pe alţii prefăcându-se în apostoli ai lui Cristos." Şi nu este de mirare, fiindcă şi Satan se preface într-un înger de lumină. Nu este deci mare lucru dacă şi slujitorii lui se prefac în slujitori ai dreptăţii. Dar sfârşitul lor va fi potrivit lucrărilor lor." Apostolul Pavel avea mari necazuri cu acesti apostoli falsi care aparusera in ultimul timp in congregatia din orasul antic Corint! Vezi, 2Corinteni 11:13-15.
In ultimii ani, mii si mii de Martori ai lui Iehova au analizat cu multa atentie invataturile organizatiei folosind scripturile si au descoperit ca multe dintre invataturile si explicatiile date de catre Wachtower sunt false si le-au demascat cu mult curaj!
Unii dintre ei au demisionat, altii s-au dezasociat, iar multi altii au fost exclusi de organizatie in mod abuziv, insa toti au fost declarati de Wachtower ca fiind "apostati".
Aceasta este in realitate o eticheta foarte mincinoasa, un "instrument" de lucru al organizatiei pe care si la creeat pentru a se putea rafui cu cei care ii demasca abuzurile, incalcarea drepturilor omului in interiorul organizatiei, cat si regulile, explicatiile si invataturile sale false!
Pe de alta parte, Isus i-a invatat pe discipoli sa lupte contra apostaziei si sa-i demaste fara ezitare pe toti proorocii, apostolii si hristosii mincinosi care se manifesta la un moment dat.
Domnul nostru Isus Hristos i-a laudat pe discipolii din Efes pentru faptul ca i-au pus la proba si apoi i-au demascat pe toti apostolii mincinosi care activau atunci in congregatia lor:
"Îngerului congregaţiei din Efes scrie-i: Iată ce spune cel care ţine cele şapte stele în mâna dreaptă, cel care umblă în mijlocul celor şapte lampadare de aur: "Cunosc faptele tale, truda ta şi perseverenţa ta şi ştiu că nu-i poţi suporta pe oamenii răi, "că i-ai pus la încercare pe cei care zic că sunt apostoli, dar nu sunt, şi i-ai găsit mincinoşi." Tu manifeşti şi perseverenţă, ai suportat multe de dragul numelui meu şi n-ai obosit." Revelatia 2:1-3.
Discipolii din Bereea l-au verificat insa chiar si pe apostolul Pavel cu ajutorul scripturilor atunci cand il ascultau, pentruca sa se convinga daca ce li se spunea de catre apostol este chiar asa! Etalonul adevarului ramane numai cuvantul scris al lui Dumnezeu, Biblia. Faptele 17:11.
Si noi ar trebui ca sa verificam orice declaratie inspirata cu ajutorul sfintelor scripturi ca sa ne putem convinge ca ea este o explicatie adevarata!
Indiferent daca esti un discipol loial Domnului Hristos, un ateu, un agnostic, s-au orice altceva, trebuie sa recunoastem cu totii ca Dumnezeu va judeca pe toti locuitorii lumii acesteia cu dreptate, prin Domnul Isus Hristos! Fiecare dintre noi va fi judecat dupa faptele sale bune, s-au rele! Revelatia 22: 12,14: "Iata eu vin curand si rasplata mea este cu mine ca sa dau fiecaruia dupa faptele sale"..."ferice de cei care isi spala hainele ca sa aiba dreptul la pomul vietii si sa intre pe porti in cetate!" Amin, vino Doamne Isuse!
https://web.facebook.com/Martorii-lui-Iehova-Cercet%C4%83torii-Bibliei-386921968175005/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf
Imagini pentru Ateii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu