marți, 19 mai 2015

JUDECATORUL NEDREPT SI APOSTAZIA :

Lectie dedicata Corpului de Guvernare, noul "sclav fidel si prevazator", care "interpreteaza" melodiile clasice ale unui judecator nedrept, impotriva unor apostati inventati de imaginatia sa bogata si vicleniile inimii sale rele :


Motto : "Un timp judecatorul nedrept n-a vrut, dar apoi si-a zis in inima lui : "Desi nu ma tem de Dumnezeu si nu-i respect pe oameni, pentruca aceasta vaduva ma tot necajeste, ii voi face dreptate, ca sa nu vina sa ma bata intruna la cap. Apoi Domnul a zis : Auziti ce-a spus judecatorul nedrept? Atunci, nu le va face Dumnezeu dreptate alesilor sai care striga catre el zi si noapte?...Va spun ca le va face dreptate!" Da, foarte curand Iehova Dumnezeul dreptatii, va face dreptate tuturor celor abuzati in vre-un fel s-au altul de catre Corpul de Guvernare, noul "sclav fidel si prevazator" al Organizatiei!

Imagini pentru Corpul de gUVERNARE
Urmeaza o lectie despre apostazie documentata Biblic, care ar trebui sa reglementeze dialogul intre membrii activi si "apostatii" din Congregatiile Martorilor lui Iehova, cat si punctul de vedere al Organizatiei! Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, ne spune  ca poate exista totusi un dialog civilizat intre cele doua grupuri, cat si cu reprezentantii oficiali ai cultului! Au voie sa discute si sa dezbata orice idee legata de orice tema propusa, folosindu-se de toate mijloacele posibile! De exemplu, Iehova, Iisus si arhanghelul Mihail s-au comportat ca niste gentlemeni adevarati in dialogul lor cu Lucifer, numit Satan Diavolul, numit de catre Organizatie ca Marele Apostat! Cine este Lucifer? Lucifer, a fost un Heruvim intelept si frumos care a devenit Satan Diavolul din cauza neascultarii de creatorul sau, dar care a ramas totusi un partener de dialog a lui Dumnezeu, pana la un anumit timp! Asa sustin Scripturile! Cum este descris de Dumnezeu in Biblie Lucifer, cel care a devenit Satan Diavolul? 

Sa urmarim declaratia inspirata de insusi Iehova Dumnezeu : 

"Tu eşti o pecete a perfecţiunii, eşti plin de înţelepciune şi desăvârşit în frumuseţe. Erai în Eden, grădina lui Dumnezeu. Erai împodobit cu toate pietrele preţioase: rubin, topaz, jasp, crisolit, onix, jad, safir, turcoază şi smarald, iar monturile lor erau din aur. Ele au fost pregătite în ziua creării tale.Tu eşti heruvimul uns, ocrotitor, eu te-am numit. Erai pe muntele sfânt al lui Dumnezeu. Umblai printre pietre de foc. Ai fost ireproşabil în căile tale din ziua când ai fost creat până s-a găsit nedreptatea în tine". Ezechiel 28:12-15! O descriere sincera si stralucitoare, facuta despre o creatura extraordinara la inceputul existentei ei, dar care a devenit intre timp una rea!

Cum l-a tratat oare Dumnezeu pe Satan, dupa ce acesta a inselat-o pe Eva, si a cauzat caderea lui  Adam? : Biblia ne arata ca acesta a ramas totusi un partener de dialog cu Iehova, in mai multe ocazii! In cartea lui Iov sunt prezentate doua dintre ele : 

Iehova poarta un dialog civilizat cu Satan in legatura cu Patriarhul Iov, slujitorul sau: 

"Şi a venit ziua când fiii adevăratului Dumnezeu au intrat să se înfăţişeze înaintea lui Iehova, iar Satan a intrat şi el cu ei. Atunci Iehova i-a zis lui Satan: „De unde vii?“ Şi Satan i-a răspuns lui Iehova şi a zis: „De la colindarea şi de la cutreierarea pământului“. Şi Iehova i-a mai spus lui Satan: „Ţi-ai îndreptat inima spre slujitorul meu Iov? Ai văzut că nu este nimeni ca el pe pământ, un om ireproşabil şi drept, care se teme de Dumnezeu şi se abate de la rău?“ Dar Satan i-a răspuns lui Iehova şi a zis: „Oare degeaba se teme Iov de Dumnezeu? N-ai ridicat tu un gard în jurul lui, în jurul casei lui şi în jurul a tot ce are el? Ai binecuvântat lucrarea mâinilor lui, iar animalele lui au umplut pământul.  Dar acum întinde-ţi mâna, te rog, şi atinge-te de tot ce are şi ai să vezi dacă nu te va blestema în faţă“. Atunci Iehova i-a spus lui Satan: „Iată că tot ce are el este în mâna ta. Numai împotriva lui să nu-ţi întinzi mâna!“ Şi Satan a ieşit dinaintea feţei lui Iehova". Iov 1:6-12.

Va place dialogul de mai sus? Observati relaxarea lui Dumnezeu cand vorbeste cu Satan? Dar respectul apostatului Lucifer? Obsevati ce politicos se adreseaza lui Iehova : 'Dar acum întinde-ţi mâna, te rog, şi atinge-te de tot ce are şi ai să vezi dacă nu te va blestema în faţă“. Intrebati-va sincer : Seamana in vreun fel cuvintele lui Iehova, pline de politete cu acelea pline de ura adresate de Corpul de Guvernare, apostatilor? A gresit cumva Dumnezeu cand a discutat cu un apostat? Categoric, nu! 

Urmeaza un nou dialog a lui Iehova, cu apostatul Satan :

"Apoi a venit ziua când fiii adevăratului Dumnezeu au intrat să se înfăţişeze înaintea lui Iehova, iar Satan a intrat şi el cu ei, ca să se înfăţişeze înaintea lui Iehova. Atunci Iehova i-a zis lui Satan: „De unde vii?“ Şi Satan i-a răspuns lui Iehova şi a zis: „De la colindarea şi de la cutreierarea pământului“. Şi Iehova i-a mai spus lui Satan: „Ţi-ai îndreptat inima spre slujitorul meu Iov? Ai văzut că nu este nimeni ca el pe pământ, un om ireproşabil şi drept, care se teme de Dumnezeu şi se abate de la rău? El tot mai ţine cu tărie la integritatea lui, deşi tu mă stârneşti împotriva lui, ca să-l nimicesc fără motiv“. Dar Satan i-a răspuns lui Iehova şi a zis: „Piele pentru piele şi omul va da tot ce are pentru sufletul lui. Acum, întinde-ţi mâna, te rog, şi atinge-te chiar de osul şi de carnea lui şi ai să vezi dacă nu te va blestema în faţă“. Atunci Iehova i-a spus lui Satan: „Iată că este în mâna ta! Numai fii atent la sufletul lui!“  Şi Satan a ieşit dinaintea feţei lui Iehova şi l-a lovit pe Iov cu bube rele din talpa piciorului până în creştetul capului". Iov 2:1-7

Am urmarit cu foarte mare interes, numai doua  dintre dialogurile civilizate, pe care Iehova si Satan le-au avut pe parcursul istoriei! Cu siguranta au existat si altele, nementionate in scripturi! Acestea au fost aproape trase la indigo, nu? Aceiasi relaxare, rezonabilitate si politete aratate ca un exemplu atunci cand Dumnezeu discuta cu marele Apostat! Intradevar, o lectie exceptionala, pe care Iehova a dat-o creaturilor sale, urmata apoi de Iisus si de discipolii sai! Daca ne amintim ca Regele Solomon a devenit un mare apostat, care a construit temple idolesti pentru multele lui sotii, dar totusi Dumnezeu l-a lasat rege, ca regii Israelului si Iudeii i-au urmat exemplul impreuna cu preotii si Levitii, si totusi Iehova i-a tolerat sute de ani in Templu s-au in Sinagogile pangarite, intelegem de ce Dumnezeu si Isus au permis ca si apostatii crestini sa ramana in congregatii, exact ca si Israelitii in Templu si Sinagogi! Dam un singur exemplu dintre multele prezentate in Scripturi, care arata foarte clar apostazia Israelului care atunci era poporul lui Iehova Dumnezeu :

Apoi mi-a zis: „Intră şi vezi lucrurile rele şi dezgustătoare pe care le fac ei aici“. Am intrat deci şi m-am uitat şi iată că acolo erau reprezentări a tot felul de târâtoare şi de fiare respingătoare, precum şi toţi idolii de baligă ai casei lui Israel ; zidul era acoperit cu sculpturi de jur împrejur.  Şaptezeci de bărbaţi dintre bătrânii casei lui Israel, printre care şi Iaazania, fiul lui Şafan, stăteau în picioare înaintea lor, fiecare cu cădelniţa în mână şi se înălţa mireasma unui nor de tămâie. Şi el mi-a zis: „Ai văzut, fiu al omului, ce fac în întuneric bătrânii casei lui Israel, fiecare în camerele interioare unde-şi ţin chipul sculptat? Căci ei zic: «Iehova nu ne vede. Iehova a părăsit ţara»“.

“Şi el a continuat, zicându-mi: „Vei mai vedea şi alte lucruri mari şi dezgustătoare pe care le fac ei“. Şi m-a dus la intrarea porţii casei lui Iehova, care este spre nord, şi iată că acolo femeile stăteau şi îl plângeau pe dumnezeul Tamuz. Apoi mi-a zis: „Ai văzut, fiu al omului? Vei mai vedea şi alte lucruri mari şi dezgustătoare, mai rele decât acestea“. Şi m-a dus în curtea interioară a casei lui Iehova şi iată că la intrarea templului lui Iehova, între portic şi altar, erau cam douăzeci şi cinci de bărbaţi cu spatele la templul lui Iehova şi cu faţa spre est, şi se plecau spre est, înaintea soarelui!" Fara comentarii! Dar sa revenim in secolul intai pe timpul Domnului nostru Isus Hristos! Ezechiel 8:1-18!

Domnul Iisus, care il imita la perfectiune pe Tatal sau in tot ceiace face, poarta la randul sau un dialog civilizat cu Lucifer, Diavolul, in momentul cand a fost ispitit :

Imagini pentru Ilustratii cu Isus

"Atunci Isus a fost dus de spirit în pustiu ca să fie ispitit de Diavol. După ce a postit patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi, i s-a făcut foame. Şi a venit Ispititorul şi i-a zis: „Dacă eşti fiul lui Dumnezeu, spune-le acestor pietre să se facă pâini“. Dar, răspunzând, el a zis: „Este scris: «Omul să nu trăiască numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Iehova»“. Atunci Diavolul l-a dus cu el în oraşul sfânt, l-a pus pe parapetul templului  şi i-a zis: „Dacă eşti fiul lui Dumnezeu, aruncă-te jos, fiindcă este scris: «El le va porunci îngerilor săi cu privire la tine şi ei te vor purta pe mâini, ca să nu te loveşti cu piciorul de vreo piatr㻓. Isus i-a zis: „Mai este scris: «Să nu-l pui la încercare pe Iehova, Dumnezeul tău»“. Diavolul l-a dus din nou cu el pe un munte neobişnuit de înalt, i-a arătat toate Regatele lumii şi gloria lor şi i-a zis: „Toate aceste lucruri ţi le voi da ţie dacă te vei prosterna şi te vei închina o dată înaintea mea“. Atunci Isus i-a zis: „Pleacă, Satan! Căci este scris: «Lui Iehova, Dumnezeul tău, să te închini şi numai pentru el să îndeplineşti un serviciu sacru»“. Atunci Diavolul l-a lăsat şi iată că nişte îngeri au venit şi au început să-i slujească". Matei 4:1-11

Acestea fiind spuse, putem trage cu totii, urmatoarea concluzie pertinenta :

Tatal si Fiul au dialogat civilizat cu Satan Diavolul, fostul Heruvim Lucifer! Mai mult, putem spune ca Iehova nu a interzis nici Fiului sau care era pana la urma in forma umana, sa discute cu Satan Diavolul apostatul, deoarece avea incredere in el ca nu se va lasa influientat, ceace s-a dovedit a fi adevarat! Domnul Iisus a trecut cu brio testul ispitirii! Un dialog strict, bazat pe interpretarea Scripturilor, fiecare sustinandu-si politicos punctul de vedere! O lectie excelenta, despre cum trebuie sa discute orice discipol crestin, cu un apostat autentic, nu cu unul inventat de imaginatia perfida a Wachtower! Nu-i deloc de mirare ca Iehova, Iisus Domnul nostru, si Apostolii sai, i-au lasat pe apostati sa ramana in congregatiile din toata perioada secolului intai si pana astazi! Domnul nostru Isus Hristos ii lasa pe apostati in congregatiile din secolul intai, asa cum reiese din mesajul sau catre cele 7 congregatii, in realitate acesta fiind un mesaj catre toate congregatiile din toate timpurile, acolo unde se regasesc situatiile de atunci si pana la venirea sa din viitorul apropiat! Si ce apostazie autentica era in sase dintre cele sapte congregatii : profeti si apostoli falsi, inchinare la idoli, invatatura lui Balaam, invataturile Nicolaitilor, coruptie si o stare spirituala deplorabila! 

Domnul spune Congregatiei din Efes urmatoarele : 

"Ai pus la incercare pe cei ce zic ca sunt apostoli si nu sunt, si i-ai gasit mincinosi...Totusi, ai aceasta : ca urasti faptele Nicolaitilor, pe care si eu le urasc!" Revelatia 2:2,6! 

S-au congregatiei din Pergam : “Dar am cateva lucruri impotriva ta : ca ai acolo pe cei care tin cu tarie la invatatura lui Balaam...ca sa manance din lucrurile jertfite idolilor...si sa comita curvie...si ii mai ai si pe cei care tin cu tarie invatatura Nicolaitilor. Revelatia 2 : 14,15! 

Vezi si mesajele Domnului nostru Isus Hristos catre congregatia din Tiatira, unde Izabela promova inchinarea la idoli, dar careia Domnul i-a dat timp sa se pocaiasca, cat si catre celelalte congregatii! Doar congregatia din Smirna nu avea apostati! Cu siguranta, foarte multe congregatii de atunci erau lovite de apostazie, ca si cele de astazi! A exclus Isus apostatii autentici din congregatiile de atunci? Nicidecum! I-a lasat in congregatii si i-a incurajat sa abandoneze faptele rele pe care le faceau! Adica, le-a acordat timp s-a se pocaiasca daca doreau sa faca acest lucru cu adevarat! 

Ce face insa Organizatia, patronata de Wachtower? Organizeaza campanii virulente contra celor care nu sunt de acord cu unele invataturi nebiblice ale sale, le pune etichete false, si-i exclude din congregatii interzicandu-le membrilor familiei, rudelor si prietenilor sa mai aiba vre-o legatura cu cei exclusi! Nici macar prin scrisori, telefonic s-au pe internet nu au voie sa comunice cu cei exclusi de organizatie! Adica se incalca grosolan atat constitutia tarii, cat si drepturile fundamentale prevazute in Declaratia Universala a Drepturilor si Libertatilor Omului, reglementate foarte clar in conventiile internationale! Este o sfidare crasa!



Imagini pentru aPOSTATI
Da, asa cum am mai spus, organizatia a gasit o metoda perfida de a se rafui cu Martorii lui Iehova care ii verifica invataturile cu Biblia, pun intrebari incomode, s-au demasca unele invataturi nebiblice, pe care chiar organizatia le abandoneaza ulterior! Ea ii numeste in mod mincinos pe acestia apostati, si ii exclude! din congregatii Ea nu doreste sa studieze acest subiect cu ajutorul scripturilor! Ce sa mai vorbim de alte abuzuri pe care le face, excluzand oameni nevinovati cu ajutorul unor comitete judiciare inventate de mintea ei corupta, si care nici ele nu au vre-o sustinere Biblica! Organizatia se comporta exact ca si judecatorul nedrept din pilda Domnului Isus : De Dumnezeu nu ii este teama, si de oameni nu se rusineaza, exact ca in motto-ul de la inceput! Totusi, asemenea vaduvei purtata pe drumuri la tribunal de catre judecatorul nedrept, si noi o s-a insistam urmand exemplul vaduvei nedreptatite, pana ce aceasta organizatie nerusinata, care nu se teme de Dumnezeu si nu-i respecta pe oameni, va face dreptate! Ca si judecatorul nedrept, organizatia nu are alta varianta si va ceda pana la urma insistentelor oamenilor nedreptatiti! Nu de alta, dar insistentele noastre dauneaza grav si intereselor corpooratiilor, deoarece se face multa publicitate negativa, si se pierd multi bani si imagine, nu-i asa? Corporatiile sunt foarte sensibile la aceste lucruri, si-i va obliga cat de curand sa schimbe cateva politici daunatoare ale Corpului de Guvernare, care de ceva timp s-au acutizat in mod indubitabil! Sa revenim :

Apostolul Pavel, a luat nota de modul in care Domnul lucra cu pacatosii, si i-a transmis lui Timotei in scris cum sa trateze corect cu apostatii, desi nu avea pe atunci mesajele sale catre cele sapte congregatii, care urmau sa fie scrise mult mai tarziu de apostolul Ioan in Revelatia! Dupa ce ii aminteste lui Timotei de apostatii Imeneu si Filet, care sustineau ca invierea venise deja, si pe care i-a dat si cu numele, il sfatuieste cum sa procedeze cu ei :

"Dar sclavul Domnului nu trebuie să se certe, ci să fie blând cu toţi, capabil să predea, stăpânindu-se în situaţii rele, învăţându-i cu blândeţe pe cei ce se împotrivesc, fiindcă s-ar putea ca Dumnezeu să le dea căinţa care duce la cunoaşterea exactă a adevărului şi ei să-şi vină în fire, ieşind din cursa Diavolului, care i-a prins de vii ca să-i facă voia". 2 Tim.2 : 24-26! Asa trebuia sa procedeze Timotei cu apostatii autentici Imeneu si Filet! Biblia nu ne spune daca ei s-au pocait de faptele lor s-au nu, dar este imposibil ca ei sa fi reactionat bine! 

Organizatia ar trebui sa fie si ea transparenta, si sa urmeze exemplul lui Pavel, care nu sa sfiit sa dea numele apostatilor Imeneu si Filet cat si invatatura falsa promovata de acestia! Corpul de Guvernare, prefera insa sa vorbeasca de niste apostati fantoma, nu comunica in congregatii numele lor, sau ce invataturi false propaga! Un inamic invizibil, foarte convenabil pentru politicile ei de ai speria pe Martorii lui Iehova cu apostatii! Care apostati, mai copiilor nazdravani?


Cine sustine oare astazi, aceiasi apostazie ca ce-a a lui Imeneu si Filet? Si anume, ca invierea a si avut deja loc incepand cu anul 1919, distrugand credinta multora? De ce nu a dat Corpul de Guvernare acest exemplu de apostazie cu Imeneu si Filet? Pentru ca Organizatia promoveaza si ea aceiasi invatatura apostata a invierii, promovata de acestia in secolul intai, si anume ca invierea venise deja! Si acesta este doar un singur exemplu! Atunci cine este apostat? O veche zicala spune : Cine zice, ala e!

Iata inca o lectie pentru noi, tot din Noul Testament, relatata de Apostolul Iuda : 

Arhanghelul Mihail a discutat si el cu Diavolul la moartea lui Moise! Iata cum s-a adresat acesta Diavolului, fara sa-l jigneasca : "Dar arhanghelul Mihael, când s-a împotrivit Diavolului şi îl contrazicea cu privire la corpul lui Moise, n-a îndrăznit să-l condamne insultându-l, ci a zis: „Iehova să te mustre!“ Iuda versetul : 9.
De ce credeti oare ca a permis Iehova Dumnezeu sa fie consemnate aceste exemple legate de apostazie in Scripturi, si intr-un mod atat de transparent? Oare nu pentru invatatura noastra? Pavel ne spune chiar asa : "Căci tot ce a fost scris mai înainte a fost scris pentru instruirea noastră, pentru ca prin perseverenţa noastră şi prin mângâierea din Scripturi să avem speranţă". Romani 15:4 In cazul de fata, am fost instruiti prin aceste exemple sa stim cum anume sa ne comportam cu apostatii autentici, atunci cand ii intalnim!

Revelatia, prin apostolul Ioan, ne arata ca Satan Diavolul are inca rolul de acuzator inaintea lui Dumnezeu! Pana cand vine Imparatia el ramane un partener de dialog cu Iehova. "Astfel, balaurul cel mare, şarpele cel vechi, cel numit Diavol şi Satan, care induce în eroare întregul pământ locuit, a fost aruncat jos. A fost aruncat pe pământ, iar îngerii lui au fost aruncaţi împreună cu el. Şi am auzit un glas puternic în cer care zicea: „Acum au venit salvarea, puterea, Regatul Dumnezeului nostru şi autoritatea Cristosului său, pentru că acuzatorul fraţilor noştri, care îi acuza zi şi noapte înaintea Dumnezeului nostru, a fost aruncat jos"!
Iata cand va rezolva definitiv Iehova situatia apostatului Satan : Doar atunci cand Isus va actiona in puterea Regatului sau! Desigur, numai atunci va arata Iehova cine sunt cu adevarat apostatii si cine au fost cei acuzati pe nedrept! 

Biblia arata foarte clar deci, ca pana in momentul cand vine Imparatia, Diavolul isi joaca rolul de acuzator, si indiferent daca dorim noi asta s-au nu, el ramane un partener de dialog cu Dumnezeu! Am vazut cum a fost tratat Lucifer de Dumnezeu, de Hristos, si de Arhanghelul Mihail! A fost tratat cu politete si bune maniere, ca un partener de discutii viabil, fara sa-l jigneasca, chiar daca partenerul de discutie era un apostat autentic, adica era un partener de dialog rau!

Watchtower Society, reprezentata de Corpul de Guvernare, refuza insa cu aroganta si incapatanare orice dialog, si nici vorba sa trateze la fel cu asa-zisi apostati din congregatii! Ei duc in schimb o campanie murdara de batjocorire si jignire a fostilor lor tovarasi de slujba, pentru ca au indraznit sa spuna ca multe invataturi ale asa-zisului “sclav fidel” sunt false. S-au si dovedit a fi asa, pentru ca incet-incet Organizatia Martorilor lui Iehova s-a debarasat de unele dintre invataturile sale eronate! Dar a uitat sa-si ceara scuze si sa-i invite inapoi pe cei pe care i-a exclus in mod abuziv tocmai pentru aceste invataturi! La congrese, in Salile Regatului si in literatura pe care o publica, ei folosesc expresii jignitoare la adresa apostatilor, lipindu-le cu usurinta urmatoarele etichete , cum de altfel au facut si la congresul regional din 2013, in simpozionul "Feriti-va de Apostati!" cand s-a spus ca apostatii sunt ca Satan, au rationamente haine, isi condimenteaza urzelile cu minciuni otravitoare, sunt partasi la falsitate si la masa demonilor, sunt parte a semintei lui Satan, sunt asistentii lui Satan, sunt plini de ura si de amaraciune, plini de gelozie, ca sunt pradatori, nesinceri in exprimari, ca sunt mincinosi si inselatori,  sunt bolnavi mintali si ca incearca sa-i infecteze si pe altii! Acuzatiile acestea sunt jignitoare, murdare si batjocoritoare! Mai nou, apostatii sunt atacati si pe internet, prin televiziunea organizatiei s-au urmarind prietenii Martorilor de pe Facebook!


Corpul de Guvernare si-a facut prin aceasta descriere, propriul sau portret robot! Exact asa s-au comportat domniile lor cu noi cei care ne exprimam punctul de vedere vizavi de unele invataturi ne-biblice, promovate de Turnul de Veghe! Domnul Hristos a spus foarte clar ca prin vorbirea sa, fiecare om arata de fapt ce este inlauntrul sau, in inima sa! Da, din prisosul inimii vorbeste gura! Asa ca dragi fosti frati, va sfatuim cu iubire sa-i tratati pe asa-zisii apostati, incepand chiar de acum, ca pe niste parteneri de dialog civilizat, dupa exemplele Biblice oferite de Iehova, Iisus, Arhanghelul Mihail, si de apostolii Domnului, pentru ca voi stiti bine ca nu suntem deloc apostati, si chiar daca sa presupunem ca am fi asa, cunoasteti faptul ca Tatal si Fiul, le permiteau apostatilor autentici din secolul intai sa ramana in Congregatii, fara ca sa-i exluda nimeni!

Atunci de ce mai aruncati cu atatea vorbe jignitoare, ca niste sageti otravite contra apostatilor, dragi frati!? Fiti atenti ce spune Profetul Ieremia, cand ii descrie pe unii ca domniile voastre, care faceau asa, in cartea Biblica Ieremia : 9:3-6,8: 
"Au limba intinsa ca un arc si arunca minciuna; si nu prin adevar sunt ei puternici in tara; caci merg din rautate in rautate, si nu Ma cunosc, zice Domnul. Fiecare sa se pazeasca de prietenul lui si sa nu se increada in niciunul din fratii sai; caci orice frate cauta sa insele si orice prieten umbla cu barfe.  Se trag pe sfoara unii pe altii si nu spun adevarul; isi deprind limba sa minta si se trudesc sa faca rau.  Locuinta ta este in mijlocul fatarniciei, si, de fatarnici ce sunt, nu vor sa Ma cunoasca - zice Domnul"...  "Limba lor este o sageata ucigatoare, nu spun decat minciuni; cu gura vorbesc aproapelui lor de pace, si in fundul inimii intind curse!"

Domnilor, Arhanghelul Mihail, Domnul Hristos, si Dumnezeu insusi nu l-au batjocorit pe Diavolul, facandu-l apostat, nebun, bolnav mintal, pradator, mincinos, sau nesincer, cum ne faceti domniile voastre pe noi, cei care am ales sa iesim din organizatie, s-au au fost exclusi pe motiv de apostazie fata de unele invataturi ale organizatiei! Ei au avut un dialog civilizat cu el, respectandu-l ca pe un partener de dialog viabil! Domniile voastre in schimb batjocoriti ce nu cunoasteti, sunteti tarati de visarile si deductiile proprii, interpretati eronat Biblia, sunteti agresivi, aroganti, ne jigniti si ne urati! Dezbinati cu buna stiinta familiile a mii si mii de Martori, obligandu-i pe membrii familiei lor si pe prieteni, sa nu mai aiba nici un fel de dialog cu apostatii exclusi , nici macar sa comunice la telefon, scrisori, pe e-mail, pe site-urile de Socializare, etc, asa dupa cum am mai spus! Sustineti ca urmati indeaproape pe Dumnezeu si Hristos si pe Apostoli, nu-i asa? Da de unde, departe de voi asa ceva! Acest articol, care in realitate este o lectie despre cum au tratat si trateaza Dumnezeu si Hristos pe apostati, ar trebui sa fie adaptata si promovata de Corpul de Guvernare in literatura produsa, cat si la Salile Regatului, daca este cinstit fata de adevarul Biblic! Nimeni nu poate calca in picioare adevarul Scriptural fara consecinte, oricat de mult isi doreste acest lucru! Adevarul este acesta pe care l-am prezentat noi in aceasta lectie! Poate invatati totusi ceva din pilda Domnului Hristos despre judecatorul nedrept si vaduva ce-a insistenta care-l batea mereu la cap cu aceiasi problema! Noi, prin lectia de astazi urmam exemplu ei! Aratati-ne acum lectia voastra, dragilor!

Imagini pentru adevarul lui Isus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu