vineri, 24 iunie 2016

Pentru toti cei interesati de o demisie sau dezasociere din cultul Jw.org:


Model de scrisoare pentru demisie sau dezasociere,
In loc de Motto : Extras din articolul Jw.org : "Poate alege cineva să nu mai fie Martor al lui Iehova'? Da, o persoană poate să se retragă din organizația noastră. Există două modalități de a face aceasta :
Printr-o cerere oficială. Cineva poate să-și exprime, în scris sau oral, decizia de a nu mai fi cunoscut drept Martor al lui Iehova.
Prin fapte. O persoană poate întreprinde o acțiune prin care demonstrează că nu mai dorește să facă parte din familia noastră mondială de frați (1 Petru 5:9). De exemplu, se poate alătura altei religii, făcându-și cunoscută intenția de a rămâne acolo (1 Ioan 2:19)."
Ce nu ne spune Wachtower este ce masuri va lua ea dupa ce un membru demisioneaza sau se dezasociaza : il declara exclus, si apoi aplica politica cruda a evitarii! Adica, familia, rudele, prietenii si fratii, nu mai au voie sa discute cu cel plecat din organizatie prin niciun mijloc constitutional de comunicare!
Daca incalca interdictia, sunt pasibili de excludere si ei! Da, organizatia vorbeste in aparenta ca un 'miel' dar actioneaza ca un 'balaur'!
https://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/intrebari-frecvente/retrage/
Subsemnatul: ………………….., cer prin această scrisoare să fiu dezasociat de Cultul 'Organizatia Religioasa Martorii lui Iehova din Romania' începând cu data de ...........
Aceasta decizie am luat-o comparând învățătura Bibliei cu învățăturile cultului amintit mai sus.
Astfel, primul motiv al separării este urmatorul : o conștiința educată Biblic care nu-mi mai permite să fiu într-o organizație falsă, care susține și promovează învățături greșite, adica mincinoase. Iata cateva dintre ele :
Al doilea motiv este acela ca Organizatia face parte din babilonul religios din Romania, aprobat de statul roman si care a devenit un cult de stat asemanator celorlalte culte religioase din Romania, devenind astfel o parte a lumii!
Venim astfel in intampinarea articolului scris de Jw.org : ”Poate alege cineva să nu mai fie Martor al lui Iehova?”
Răspunsul Watchtower: ”Da, o persoană poate să se retragă din organizația noastră” :
Exista totusi o problema foarte importanta, care ramane : Daca Wachtower recunoaste acest drept de demisie sau dezasociere, de ce mai apoi aplica politica evitarii asupra persoanelor care pleaca din organizatie, obligand familia, rudele si prietenii sa nu mai discute cu cel plecat din organizatie, nici macar pe mobil, telefon, e-mail, scrisori, sau pe site-urile de socializare?
Nu stie Wachtower ca procedand asa incalca drepturile omului specificate clar in Constitutia Romaniei, devenind astfel in afara legii fundamentale a statului Roman si fiind pasibila de aplicarea unor condamnari judiciare?
P.S : Pot fi folosite si alte argumente pentru demisia sau dezasocierea din organizatie in functie de motivatia fiecarei persoane! Motivele deja incluse in aceasta cerere pot fi mentionate, sau nu! Fiecare va decide pentru sine ce anume il il determina sa iasa afara din cult!
Ex: politica evitarii, politica transfuziilor de sange, a studiilor universitare, dezbinarea familiilor, politica organizatiei cu privire la pedofilie, abuzurile si incalcarea drepturilor fundamentale ale omului, etc!
Daca cineva decide totusi sa ramana in continuare in organizatie este problema sa personala care va fi respectata deoarece oricine este liber sa aleaga daca iese sau nu! Sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu